Mai sunt doar câteva bilete la preț pre-sale pentru concertul Therion de la București (11.03)

946 vizualizări

Am intrat deja în 2018, ceea ce înseamnă că nu mai e mult până la concertele THERION, IMPERIAL AGE, NULL POSITIV și THE DEVIL, care vor avea loc, mai exact, pe 11 martie la Arenele Romane din București.

În prezent, categoria de bilete pre-sale este aproape epuizată, mai existând doar 50 de bucăți la prețul de 89 lei. După epuizarea acestora, prețul biletelor va fi de 95 lei, respectiv 115 lei la intrare, în ziua evenimentului. De asemenea, mai sunt disponibile doar câteva bilete Golden Circle. Acestea pot fi cumpărate pe www.AmBilet.ro

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil / Bucuresti 

Therion va concerta la București pentru lansarea mult așteptatei opere rock „Beloved Antichrist”, care va fi lansată pe 9 februarie via Nuclear Blast, album ce are o durată de 3 ore și o poveste complexă creată în jurul a 27 de voci diferite.

La sfârșitul lunii decembrie, Therion a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul material discografic, intitulată „Temple Of New Jerusalem”, pe care o puteți asculta mai jos.

Vă reamintim, de asemenea, că avem două concursuri pentru cei care și-au achiziționat deja bilete sau pentru cei care își vor cumpăra, cu premii constând fie într-o chitară electrică (mai multe detalii aici: http://maximumrock.ro/participi-la-concertul-therion-11-03-2018-atunci-ai-sansa-sa-castigi-o-chitara/), fie un goodybag cu albumele celor patru trupe cu autografe + meet & greet cu Therion (participare aici: https://www.facebook.com/events/131315840817833/permalink/167736633842420/)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*