Manticora: informații despre noul album „To Live To Kill To Live”

88 vizualizări

Danezii de la Manticora prezintă informații despre al 9-lea material discorafic intitulat „To Live To Kill To Live”.
Acesta este continuarea materialului „To Kill To Live To Kill” lansat în 2018. Cele 2 albume, combinate, completează conceptul dublu album Manticora, bazat pe un thriller / romande groază pe care îl prezintă leaderul Lars F. Larsen (voce).

Grafica noului material a fost realizată de talentatul pictor / tatuator danez David Troest.

Tracklist for „To Live To Kill To Live„:

01. Katana – The Moths And the Dragonflies/Katana – Mud
02. To Nanjing (instrumental)
03. The Farmer’s Tale Pt. 3 – Eaten By The Beasts
04. Slaughter In The Desert Room
05. Through The Eyes Of The Killer – Filing Teeth
06. Katana – Death Of The Meaning Of Life
07. Tasered/Ice Cage
08. Goodbye Tina
09. Tasered/Removal
10. Stalin Strikes (instrumental)
11. Ten Thousand Cold Nights
12. Katana – Beheaded

Piesele de pe ambele albume au fost înregistrate în studioul trupei și în Hansen Studios, cu renumitul producător Jacob Hansen (Volbeat, Destruction, a.o.), cel care a produs și primele două albume Manticora.

Manticora a lansat deja 8 albume și a susținut concerte atât în Europa, America de Nord cât și în Japonia, și aparticipat la festivaluri prestigioase precum: Wacken Open Air, Sweden Rock Festival, Copenhell, Karmøygeddon, ProgPower USA etc.

Manticora înseamnă:
Kristian Larsen – guitars
Lars F. Larsen – vocals
Stefan Johansson – guitars
Kasper Gram – bass
Lawrence Dinamarca – drums

Discografie:
Roots Of Eternity (1999)
Darkness With Tales To Tell (2001)
Hyperion (2002)
8 Deadly Sins (2004)
The Black Circus – part 1 (2006)
The Black Circus – part 2 (2007)
Safe (2010)
To Kill To Live To Kill (2018)
To Live To Kill To Live (2020)

Manticora online:
www.manticora.dk
www.facebook.com/manticoraband
www.instagram.com/manticoraband

Video link:
„Echoes Of A Silent Scream” (2018 video from the album „To Kill To Live To Kill”)
https://www.youtube.com/watch?v=YhqZtxtqAoQ&list=RDYhqZtxtqAoQ&start_radio=1

„From The Pain Of Loss…” (2010 video from the album „Safe”)
https://www.youtube.com/watch?v=stxeF6tYicc


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*