Maximum Rock Festival te trimite la concertul Dark Tranquillity. Castiga 2 invitatii la concert

159 vizualizări
Phoenix Entertainment are deosebita placere de a anunta un concert extraordinar al celebrei formatii DARK TRANQUILLITY pe data de 3 mai la Arenele Romane.
 
Suedezii vor lansa in luna mai a acestui an albumul „Construct” si au ales sa-l dezvaluie si publicului roman printr-un spectacol incendiar.
 
Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ale subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. In timp ce Norvegia era renumita pentru scena black metal, Suedia a urmat alta cale si a dat nastere unor trupe etalon pentru genul death metal. Inca de la inceputurile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidentiat si a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.
 
Formatia se poate lauda cu noua albume de studio, primul dintre ele, „Skydancer”, datand din 1989. Din America pana in India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinatie magnifica intre agresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta si o comunicare excelenta cu publicul.
 
Dark Tranquillity la Bucuresti: un eveniment de exceptie care nu trebuie ratat sub nicio forma.
 
Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat sa inceapa la 21:00.
Biletele sunt disponibile la pretul de 75 de lei (pana la data de 2 mai) si 85 de lei (in ziua concertului) , prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.
 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Phoenix Entertainment si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK a festivalului (foarte important), ne spui AICI (link) de ce vrei sa participi la concertul Dark Tranquillity de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru a participa la acest concurs este 30 aprilie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 1 mai 2013 pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORI:
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului, pe baza unui act de identitate, de la intrarea in locatie (Lista Maximum Rock – Concurs)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*