Membrii formatiei Carcass nu sunt fani ai trupelor noi de metal

200 vizualizări

Bill Steer, chitaristul formatiei CARCASS, i-a oferit un interviu jurnalisului Brendan Crabb de la revista Loud Magazine din Australia.

Muzicianul a spus cateva cuvinte despre starea actuala a metalului si a discutat in detaliu despre noul album al trupei sale, „Surgical Steel”, aparut dupa o pauza discografica de 15 ani!

„Surgical Steel” a fost foarte bine primit de fani si de critica de specialitate, fiind apreciat ca un material relevant, in ciuda timpului scurs intre aparitia acestuia si penultimul disc, „Swansong”, lansat in 1996.

„Nu cred ca oamenii sunt impresionati de formatiile mai vechi care scot albume noi, cu un sound ‘modern’, incercand sa tina pasul cu trupele tinere. In cazul nostru, acest lucru ar fi fost total lipsit de sinceritate deoarece nu ne place directia in care au luat-o multe formatii noi. Mai mult, cred ca am fi fost jenanti deoarece nu simtim aceasta nevoie, de a fi ‘in ton cu moda’. E mai bine sa ramai la acele influente pe care le simti, la stilul in care te-ai specializat, sa faci ceea ce stii cel mai bine. Evita lucrurile care nu te prind deloc”, a explicat Steer.

„Surgical Steel” a fost lansat in data de 13 septembrie 2013 si s-a clasat pe locul 41 in Top Billboard 200. In Finlanda, discul a intrat direct pe locul 6 in topul celor mai bine vandute discuri noi din tara.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*