Metallica, la un pas sa fie interzisa din cauza lui James Hetfield

310 vizualizări

V-am informat ca James Hetfield, vocalistul formatiei METALLICA, va nara, in curand, o emisiune TV despre vanatorii de ursi din Alaska.

Hetfield a acceptat pentru ca este, la randul sau, pasionat de vanatoare.

Dragostea muzicianului pentru controversatul sport nu este privita cu ochi buni de catre toata lumea, lucru dovedit de petitia online lansata de curand.

Aceasta urmareste interzicerea prestatiei formatiei Metallica la editia de anul acesta a festivalului Glastonbury, pe motiv ca James Hetfield sprijina tratamentele crude asupra animalelor prin iubirea sa pentru vanatoare.

Hetfield face parte din National Rifle Association si nu a ascuns niciodata faptul ca este vanator. Se pare ca acest lucru nu este pe placul tuturor.

Detractorii lui Hetfield au creat o pagina de Facebook numita „Remove Metallica From Glastonbury Festival For Their Support of Bear Hunting” (n.r. „Scoateti Metallica din line-up-ul festivalului Glastonbury pentru ca sprijina vanatoarea de ursi”), al carei scop este acela de a anula prestatia grupului American de la Glastonbury.

„Aceasta pagina face un apel la organizatorii festivalului Glastonbury care trebuie sa scoata Metallica din line-up. Credem ca faptul ca James Hetfield sustine vanatoarea este incompatibil cu spiritul fest-ului si nu face altceva decat sa creeze un renume prost evenimentului”, sustin realizatorii paginii, care a strans pana acum peste 10.000 de like-uri.

Deja initiativa a starnit numeroase comentarii in randul fanilor trupei, care nu sunt de acord cu initiativa creatorilor paginii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*