Mike Portnoy: „Sunt unul dintre cei mai neintelesi artisti rock”

202 vizualizări

Mike Portnoy, fostul tobosar al formatiei DREAM THEATER, protesteaza impotriva parerilor gresite pe care le au oamenii despre el.

Artistul se considera unul dintre cei mai neintelesi muzicieni din industria contemporana a rockului. El a declarat ca fanii il privesc ca pe o persoana care nu e in stare sa-si asume un angajament serios.

Cred ca viziunea cea mai gresita este aceea ca sunt un om care sare dintr-o trupa in alta si cauta mereu noi oportunitati. Nu cred ca veti gasi oameni cu mai mult devotament decat am avut eu pentru Dream Theater timp de 25 de ani, in care am supravegheat absolut tot ce s-a intamplat. Nu veti gasi un artist mai dedicat ca mine„, a spus Portnoy.

Sunt unul dintre cei mai neintelesi artisti rock!”, a recunoscut tobosarul. 

Tobosarul a parasit Dream Theater in 2010 si a avut colaborari cu formatii ca Avenged Sevenfold, Adrenaline Mob, Transatlantic, Flying Colors, Bigelf, Portnoy Seehan MacAlpine, Sherinian si Winery Dogs.

Momentan, ma bucur de o libertate de creatie pe care n-am mai avut-o pana acum. Toate formatiile cu care am lucrat in ultimii cativa ani de cand am plecat din Dream Theater sunt atat de diferite unele de altele. Fiecareia ii dau tot ce am mai bun„, a spus Portnoy.

Artistul a marturisit ca este greu sa jonglezi cu atat de multe proiecte iar pe unele le mai amana in favoarea altora, fara a renunta insa definitiv la ele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*