Mike Shinoda (Linkin Park): „Toti membrii acestei formatii au capul foarte bine asezat pe umeri”

372 vizualizări

Mike Shinoda din LINKIN PARK a vorbit de curand cu The Pulse of Radio despre felul in care membrii trupei si-au unit fortele pentru a-l ajuta pe vocalistul Chester Bennington sa invinga dependenta de droguri si de alcool.

„Cand Chester a avut probleme, toata lumea a sarit sa il ajute si sa il asigure ca va avea intreg sprijinul nostru pentru a-si reveni si a face un lucru pozitiv cu viata sa. Avem noroc ca facem parte dintr-o trupa plina cu membrii al caror cap este foarte bine asezat pe umeri. Este nevoie de multa experienta sa ajungi in acest punct, dar noi ne sprijinim reciproc. Iubim ceea ce facem si nu suntem dispusi sa aruncam la gunoi acest lucru”, a explicat Mike.

„Efectiv traiam cu alcool. Fie ca era vorba despre bere, Jack cu cola sau doar Jack Daniels intr-un pahar cu multa gheata, era ceva ce adoram. Apoi, la vreo sapte luni dupa ce ne-am casatorit, sotia mea mi-a spus: nu cred ca exista o zi de cand te cunosc sa nu fi baut. Cand am auzit asta, nu mi-a venit sa cred…beam un pahar de Jack cu Cola in acel moment. L-am lasat jos si mi-am dat seama ca avea dreptate”, a completat Chester.

Artistul a marturisit ca si-a facut un refugiu din droguri si bautura dupa ce a fost abuzat sexual in copilarie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*