Miley Cyrus, cover după „Comfortably Numb” și „Black Dog”

163 vizualizări

Odată cu apariția ultimului sezon al serialului Black Mirror, cântăreața și actrița Miley Cyrus a căpătat mai multă atenție din partea comunității rock decât ne-am fi așteptat noi vreodată – eu, cel puțin. Anii trecuți a mai fost văzută purtând tricouri sau maieuri Iron Maiden, Metallica ori Slayer, dar, să fim serioși, în zilele noastre găsești tricourile astea la orice magazin din mall și sunt purtate fără interes de mulți oameni, așa cum au ajuns să fie purtate tricourile Nirvana sau Ramones.

La finalul sezonului 5 al serialului Black Mirror, Miley Cyrus o interpretează pe Ashley O, un personaj extrem de popular și care pare perfect fericit, așa cum sunt portretizați majoritatea artiștilor de la Hollywood, personaj care pare destul de asemănător chiar cu ea însăși. La finalul episodului, după ce Ashley O scapă de constrângerile hollywoodiene, e văzută într-un bar ca vocalistă într-o formație rock.

Piesele care au stârnit comunitatea rock sunt niște coveruri Nine Inch Nails din episod, mai exact o versiune cheesy și foarte pop pentru”Head Like A Holl” și „Right Where It Belongs”. Acum că apele s-au liniștit puțin, Miley a decis să se apuce serios de treabă astfel cântând în cadrul iHeartRadio Awards piese ca „Comfortably Numb” de la Pink Floyd, „Black Dog” de la Led Zeppelin, deși nu e prima dată când abordează o nouă versiune Led Zepp, cântând „Black Dog” și la Glastonbury.

De-a lungul timpului, Miley a mai avut coveruri după „Babe I’m Gonna Leave You”, „50 Ways To Leave Your Lover” sau „Lucy In The Sky With Diamonds”.

E prea, cum se spune, try hard dacă încearcă ceva nou? Să-și fi irosit vocea la Hollywood? Dacă se apucă de rock, oare o să fie bine primită în comunitate? Va mai avea aceeași faimă? Cine știe. Ce-i drept, dacă viața celor ca ea e ca-n Black Mirror, are ceva de îndurat până reușește să cânte ce vrea.

Probabil Hannah Montana devine în sfârșit un rockstar așa cum voia când era mică. Poate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*