Mindcage Escape va cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt pe 26 noiembrie în Fabrica

966 vizualizări

Abia sosiți în țară după un alt turneu susținut luna aceasta în Franța, una dintre cele mai îndrăgite formații de crossover folkcore metal, DIRTY SHIRT, revine în București pentru un concert special pentru promovarea ultimului album, „Dirtylicious” (2015). Acesta va avea loc pe 26 noiembrie, în club Fabrica din București.

Și pentru că niciun concert nu vine niciodată singur, prima trupă confirmată să cânte în deschiderea maramureșenilor este MINDCAGE ESCAPE.

cover-dirty-shirt-si-mindcage-escape

MINDCAGE ESCAPE (foto sus) este o trupă metal care s-a format în februarie 2012 în Bucureşti. Pe parcursul primilor doi ani, formaţia şi-a construit sound-ul, primele piese şi şi-a consolidat formula. Având în vedere preferinţele şi influenţele muzicale individuale, muzica trupei s-a cristalizat într-un amalgam de sonorităţi old school şi moderne de progressive metal. Cu toate acestea, intenţia a fost întotdeauna de a nu trasa linii clare în ceea ce priveste stilul abordat, ci de a păstra întotdeauna o uşă deschisă către experiment.

Ȋn prima parte a lui 2016, Mindcage Escape a participat la competiţiile GBOB si WOA Metal Battle, la ultima caştigând etapa locala şi participând la cea nationala. Un eveniment foarte deosebit a fost tributul pentru Tudor Golu, un muzician de marcă în scena locala şi, totodată, amic al trupei, decedat în urma tragediei din clubul Colectiv. Un alt eveniment important a fost festivalul Ziua Chitarelor 4, în cadrul caruia formaţia a urcat pe aceiaşi scena alaturi de mari chitarişti de talie internationala ca Frank Gambale, Tosin Abasi sau Bumblefoot. Ȋn acest moment, formaţia este în plina sesiune de înregistrari pentru primul lor album şi în curs de finalizare a primului lor videoclip, pentru piesa Shadowboxing Chrysalis.

Biletele se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate online exclusiv pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (SOLD OUT), 45 lei și 55 lei în ziua concertului.
Event: Dirty Shirt – Dirtylicious 2016 Tour.(Club Fabrica, Bucuresti)

foto cover: Miluță Flueraș


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*