Mnemic a intrat in hiatus sau s-a destramat

84 vizualizări

Liderul formatiei daneze MNEMIC, romanul Mircea Gabriel Eftemie, a explicat ca formatia se afla in acest moment in hiatus si este luata in calcul posibilitatea ca aceasta sa nu mai cante niciodata.

Mircea a explicat: „Sunt sase luni de ultimul update, si imi cer scuze prin acest mesaj. Fiind ultimul membru originial al trupei Mnemic, simt ca am responsabilitatea de a rupe tacerea si a va informa despre situatia actuala a trupei.”

„(…) Cand am infiintat trupa, noi eram influentati de trei mari formatii: Meshuggah, Fear Factory si Strapping Young Lad (plus orice crea Devin Townsend). Am fost norocosi ca puteam comunica la acelasi nivel, puteam contribui cu semnatura proprie pentru o viziune mult mai amanuntita (…). Oamenii si situatiile se schimba, si am trecut prin multe schimbari de line-up, nu am reusit sa obtinem un profit din muzica si ne chinuiam sa supravietuim, la fel a fost si cu viziunile noastre.”

„Nu voi fi lipsit niciodata de creativitate, dar gusturile mele muzicale s-au schimbat de-a lungul anilor. Am compus Djent in mai mult de un deceniu, si pur si simplu, m-am saturat. Ca sa fiu sincer, am detestat Djent-ul ca stil, pentru ca nu conta cat de talentat erai tu ca muzician, nimeni nu reusea sa compuna o piesa buna, si toate semanau la fel – asta este parerea mea.”

„In concluzie, tot ceea ce pot spune este ca nu mai exista show-uri noi, muzica noua sau un album nou. De ce? Pentru ca nu mai exista viziune artistica, iar inima mea nu mai exista in muzica. Sunt infometat de simplicitate si piese bune. Am infiintat o trupa noua, Blood Eagle, care nu suna deloc a Mnemic.”

„In alte cuvinte, Mnemic se afla in hiatus sau s-a destramat. Doar timpul ne va spune daca line-up-ul vechi se va intalni din nou pentru a compune.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*