Moonspell – „Desastre” (piesă nouă)

584 vizualizări

Portughezii de la MOONSPELL (foto) au publicat o nouă piesă, „Desastre”, extrasă de pe viitorul material discografic. Aceasta poate fi ascultată mai jos.

Noul disc se va intitula „1755” și va fi lansat în data de 3 noiembrie 2017, via Napalm Records. Formația a declarat: „1755 este o reflecție poetică, muzicală și filosofică creată de trupă legată de tragicul eveniment care a avut loc în data de 1 noiembrie 1755 în Lisabona, care a dus la decimarea orașului. Este un album metal cu riff-uri vibrante, cu o orchestrație epică ce va invoca agonia din acea zi”.

„Vor exista zece piese puternice care vibrează cu ecoul produs de ultimele albume Moonspell, Under The Moonspell și Alpha Noir. Nu faceți totuși o greșeală, este un album Moonspell așa cum nu ați mai auzit vreodată, încât trupa va cânta în limba portugheză pentru a releva 900 de ani de istorie”.

La rândul său, solistul Fernando Ribeiro a declarat: „Ne-am îndrăgostit de concept și era necesar să cântăm în limba portugheză. Cred că am așteptat momentul oportun să lucrăm la un astfel de album. Muzical, va fi mai heavy decât Extinct. Va fi cutremurător și extrem de detaliat prin orchestrație și percuție, tocmai pentru a retrăi atmosfera din Lisabona. Prin faptul că am cântat în limba portugheză am reușit să identific o exprimare diferită vocală, iar slujba mea este să supraviețuiesc cataclismului, să trec prin ruine, și să vă povestesc ceea ce am trăit”.

Lansarea albumului se va face într-un cadru special: Moonspell va fi prezentă la trei evenimente programate la finalul lui octombrie în Lisabona și Porto, playlist-ul fiind format din piesele noului album, dar și apariții rare din setlist-ul vechi al trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*