Morrissey dezminte că ar fi fost atacat de unul din fanii săi

139 vizualizări

Site-ul TMZ anunțase pe 11 noiembrie că Morrissey a fost atacat către finalul unui concert din San Diego, chiar înainte de bis, bazându-se pe un videoclip postat pe YouTube care pare a arăta un fan ce-l lovește pe artist, și care e ulterior reținut de forțele de securitate. Ulterior însă, solistul a dat publicității o declarație în care a clarificat cele întâmplate și i-a acuzat pe cei de la TMZ că răspândesc știri false.

“Singura problemă în San Diego a fost știrea falsă a TMZ cum că aș fi fost atacat. E o porcărie totală. Concertul și publicul m-au făcut să am o seară de vis. Am fost onorat și recunoscător să beneficiez de reacții atât de entuziasmate și iubitoare. A fost finalul unui turneu minunat în SUA, și sunt absolut încântat.

Din păcate, TMZ trăiesc în propria lor lume, și anumite părți din presă par înfuriate că nu a fost nimic negativ de raportat,” arată Morrissey. Artistul este susținut și de managerul său, Peter Katsis, care a explicat pe Facebook că a fost vorba pur și simplu de un fan prea zelos în a-și manifesta afecțiunea.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*