Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2016

125 vizualizări

„Regii berii” si bunei dispozitii –TANKARD- alaturi de greii de la BENEDICTION completeaza lista noilor confirmari la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2016. Editia cu numarul IV a evenimentului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits au fost in ordine confirmarile din ultimele trei saptamani.

Va reamintim ca abonamentele costa 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.
 
In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Pretul abonamentelor este urmatorul:
Presale 2 – 160 lei, perioada 16.09 – 27.12.2015
Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015  – 04.03.2016
Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016
Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 Ron

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:
•    eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
•    myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
•    bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com.

Tankard – Germania (1982 – prezent)

Tankard, grup de speed thrash metal format in Frankfurt, Germania, s-a infiintat in 1982 de 3 colegi de clasa: Andreas Geremia, Axel Katzmann si Frank Thorwarth, gasindu-si numele dupa indelungi cautari in dictionarul de limba engleza. Trebuia sa fie o titulatura care sa contina ideea de halba de bere si… s-au oprit la tankard.

Alaturi de Destruction, Kreator si Sodom, Tankard face parte din formula „Cei Patru Teutoni” ai thrash metalului. Primul material discografic a fost lansat in 1986 si de atunci au inregistrat si au pastrat acelasi stil ce i-a consacrat: piese rapide si scrise in onoarea bauturii, mai cu seama a berii noastre cea de toate zilele….

Membrii actuali:
    Andreas „Gerre” Geremia – voce (1982–prezent)
    Frank Thorwarth – chitara bas (1982–prezent)
    Olaf Zissel – tobe (1994–prezent)
    Andreas Gutjahr – chitara (1999–przsent)

Discografie:
1986     Zombie Attack
1987     Chemical Invasion     
1988     The Morning After     
1990     The Meaning of Life
1992     Stone Cold Sober
1994     Two-Faced
1995     The Tankard     
1998     Disco Destroyer     
2000     Kings of Beer     
2002     B-Day     
2004     Beast of Bourbon
2006     The Beauty and the Beer
2008     Thirst     
2010     Vol(l)ume 14     
2012     A Girl Called Cerveza
2014     R.I.B.     

Alte aparitii:
    Heavy Metal Vanguard (1984) – demo
    Alcoholic Metal (1985) – demo
    Alien (1989) – EP
    Hair of the Dog (1989) – compilatioe
    Open All Night (1990) – video
    Fat, Ugly and Live (1991) – live album
    Fat, Ugly And Still (A) Live (2005) – DVD
    Best Case Scenario: 25 Years in Beers (2007) – re-recorded compilation album

BENEDICTION –Marea Britanie (1989 – prezent)

Benediction, trupa britanica de death metal infiintata in Birmingham si devenita ulterior una din cele mai importante nume europene de profil, lansati undeva in luna februarie a anului 1989 de Paul Adams (bas), Peter Rew (chitara), Darren Brookes (chitara) si Mark „Barney” Greenway (voce).
„The Dreams You Dread”, demo aparut in anul infiintarii, cei 5 Benediction au atras atentia casei de discuri Nuclear Blast. Primul lor albumvede lumina zilei un an mai tarziu si se intituleaza „Subconscious Terror”.  Mark „Barney” Greenway, vocea din acel moment, paraseste trupa pentru a se alatura celor de la Napalm Death, acesta fiind inlocuit de catre Dave Ingram.
„The Grand Leveller”, materialul cu numarul doi, primeste critici bune, fiind recunoscut la scara internationala. Pleaca in turneu din nou impreuna cu cei de la Dismember, iar la scurt timp dupa sunt antamati de legendara formatie Death, care la insistentele lui Chuck Schuldiner ii solicita ca trupa ce va deschide multe dintre turneele sale. Momentul coincide cu aparitia solistului Dave Hunt, cunoscut totodata pentru implicarea in Anaal Nathkrath, unul din cele mai de succes proiecte contemporane in subgenul muzicii extreme.
„Grind Bastards”, aparut in 1998, ramane un material foarte apreciat pana in zilele noastre de la Subconscious Terror. Produs excelent, cu un sound parca ceva mai tehnic, are si doua cover-uri foarte bine cotate: „Electric Eye” (Judas Priest) si „Destroyer” (Twisted Sister).
Un alt album de referinta este si „Organised Chaos”, a aparut in 2001 la Napalm Records, avandu-l ca producator pe Andy Sneap, urmand ca in 2008 sa apara o noua titulatura de referinta, Killing Music.

Membrii:

    Darren Brookes – chitara (1988-przsent)
    Peter Rewinsky – guitar (1988-przsent)
    Frank Healy – bass (1992-prezent)
    Neil Hutton – drums (1994–2005, 2007-prezent)
    Dave Hunt – vocals (1998-prezent)

Discografie:
The Dreams You Dread (Demo, 1989)
Subconscious Terror (1990)
The Grand Leveller (1991)
Dark Is the Season (EP, 1992)
Transcend the Rubicon (1993)
The Grotesque / Ashen Epitaph (EP, 1994)
The Dreams You Dread (1995)
Grind Bastard (1998)
Organised Chaos (2001)
Killing Music (2008)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*