Noul album Blind Guardian s-a clasat pe locuri fruntase in topurile internationale

298 vizualizări

Noul album BLIND GUARDIAN, „Beyond The Red Mirror” se bucura de un succes rasunator!

Materialul reprezinta una dintre cele mai mari reusite discografice ale grupului german, lucru dovedit de pozitiile foarte bune obtinute in topurile internationale.
Albumul s-a clasat pe locul 3 in Top Billboard Heatseekers Chart, pe 6 in Top Billboard Hard Music, si pe locul 132 in Top Billboard 200, dedicat celor mai recente aparitii din toata lumea.

Pentru a 5-a oara in cariera, Blind Guardian a intrat in Top 10 Media Control Chart din Germania, debutand pe pozitia a 4-a.

„Inca o data, fanii si-au facut cunoscute preferintele! Cu sprijinul uneia dintre cele mai loiale baze de fani din comunitatea heavy metal internationala, noul nostru album s-a clasat pe locuri fruntase in topurile din toata lumea. Va multumim!”

Iata tarile in care „Beyond the Red Mirror” a avut cel mai mare succes:

Germania: #04
Austria: #08
Elvetia: #10
Cehia: #12
Finlanda: #14
Spania: #31
Suedia: #34
Japonia: #45 (#10 International)
Canada: #49 (#4 Top Hard)
UK: #54 (#5 Rock, #11 Indie)
Franta: #57
America de Nord: #132 (#3 Heatseekers, #6 Top Hard)

Beyond The Red Mirror

Discul „Beyond the Red Mirror” va fi lansat oficial si in Romania pe data de 15 mai 2015, in cadrul Romanian Rock Meeting, de la Arenele Romane/Club Colectiv din Bucuresti.

Romanian Rock Meeting se extinde pe parcursul a doua zile, prima reprezentand o „Club Day”, pe data de 14 mai 2015, in Club Colectiv, unde vor concerta mai multe trupe, ce vor fi anuntate in scurt timp! Spectacolul a fost stabilit pentru ca fanii sa se bucure de cat mai multe activitati in cadrul Romanian Rock Meeting, beneficiind de un pachet de entertainment complex.

La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 31.03.2015 (in limita a 250 de bilete) Disponibile

 

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 95 lei in perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*