O tanara a vrut sa-l salveze pe iubitul ei de „vibratiile negative ale muzicii metal”. Iata ce raspuns a primit

174 vizualizări

Artistul rock american Andrew W.K., care este si redactor la revista Village Voice, a luat apararea heavy-metalului in cel mai recent articol al sau.

Acesta a fost publicat ca raspuns la scrisoarea unei tinere care a declarat ca vrea sa il salveze pe iubitul ei de „vibratiile negative ale muzicii metal„.

„Nu am o problema cu el, ci cu muzica lui. Asculta chestii foarte agresive. Gusturile sale muzicale sunt pur si simplu malefice. Nu vreau ca aceste lucruri sa il corupa pe iubitul meu si sa il transforme in altcineva, diferit fata de persoana iubitoare si pozitiva care e acum. L-am amenintat ca nu voi mai merge la el acasa, i-am luat din discuri…Nimic nu a functionat. Sper ca imi poti da niste sfaturi. Cum sa imi salvez relatia si prietenul de aceste influente negative? „, a scris fata.

Andrew W.K. s-a enervat foarte rau si i-a oferit un raspuns acid femeii.

„Stii care este cea mai mare influenta negativa in aceasta situatie? Tu. Incerci sa-l faci pe iubitul tau sa renunte la muzica pe care o iubeste – asta este negativitate pura. Te rog nu il supara pe prietenul tau din cauza muzicii pe care o asculta. Iubeste-l si bucura-te ca arta face parte din viata lui si ca ii aduce bucurie. Si tu ii poti aduce asa ceva, dar trebuie sa incetezi sa-i mai rapesti lucrurile care il fac fericit. Va fi plin de resentimente iar asta va crea mai multa furie si neintelegere decat muzica aceea ‘malefica’. E posibil ca intentiile tale sa para nobile, dar nu vor face decat rau. Prea mult rau este, si asa, facut de oamenii care incearca sa scoata din lume ceea ce ei nu agreeaza. Pune-ti energia in a incerca sa faci oamenii fericiti. Si nu mai fura niciodata muzica celor din jur!”, a concluzionat Andrew W.K.

Din pacate, inca exista aceasta prejudecata ca metalistii sunt, cumva, fiinte disperate si malefice, care se agata de muzica raului pentru a simti o bucurie de natura diabolica.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*