Placebo va concerta la București în luna iunie

2.818 vizualizări

PLACEBO se întoarce în România, de data aceasta pentru un concert aniversar de 20 ani care va avea loc în data de 28 iunie 2017 la Arenele Romane din București.

Pe site-ul organizatorilor au apărut deja primele pachete promoționale pentru biletele cumpărate în avans:

The Better Friend ticket:

– ai acces mai devreme cu 30 de minute in incinta locatiei, sa te asiguri ca vei sarbatori cei 20 de ani cat mai aproape de Brian Molko si Stefan Olsdal
– primesti o insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfatuim sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize.
– primesti un breloc creat special pentru a-ti aminti mai tarziu momentele frumoase petrecute in compania prietenilor tai si a membrilor PLACEBO
– primesti si o bautura numai buna pentru a stinge setea.

Bilet Placebo

The Friend Indeed ticket:

Este destinat fanilor care au aflat mai tarziu de concert si care si-ar fi dorit sa prinda un bilet special dar nu au reusit. Nicio problema, mai au o sansa. si aceste bilete sunt in numar limitat.

– vei avea o intrare separata, rezervata doar posesorilor de bilete “A Friend Indeed”
– primesti insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfatuim sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize.
– primesti un breloc creat special pentru a-ti aminti mai tarziu momentele frumoase petrecute in compania prietenilor tai si a membrilor PLACEBO.

Dupa epuizarea celor doua pachete, vor fi disponibile bilete de acces general la pretul de 190 de lei pana la data de 27 iunie si la pretul de 220 de lei in ziua concertului.

Bilet Placebo 2

Revenim cu mai multe detalii după ce acestea vor fi dezvăluite de organizatori.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*