Programul concertului Goodbye To Gravity, Crimena si Mindcage Escape de pe 26 aprilie din Club Colectiv, Bucuresti

194 vizualizări

Pe data de 26 aprilie, formatia bucuresteana GOODBYE TO GRAVITY va sustine un concert special in Club Colectiv din Bucuresti, alaturi de Crimena si Mindcage Escape.

Acesta este primul show GTG din capitala, pe anul 2015 iar grupul, care munceste din greu la viitorul disc, a pregatit un spectacol deseobit.

Un interviu cu basistul Alex Pascu poate fi citit AICI.

Accesul se va face incepand cu ora 19:00. Prima formatie care va urca pe scena este Mindcage Escape (ora 20:00), urmata de Crimena si de Goodbye To Gravity.

Deoarece este o zi de duminica, atat organizatorii cat si formatiile doresc sa realizeze o prestatie punctuala, asa incat participantii sa nu inceapa o noua saptamana obositi.

Band-support-ul este de 20 de lei iar biletul poate fi achizitionat in ziua concertului, la intrarea in Club Colectiv.

Goodbye To Gravity a terminat procesul de mixare si masterizare a viitorului material discografic, ce va fi lansat in toamna acestui an. Discul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, este follow-up-ul albumului self-titled „Goodbye To Gravity”, aparut in 2012.

De mix-ul noului efort discografic s-a ocupat Kostas Kalimeris la studiourile sale Black Rock, din Santorini, Grecia. Kalimeris este cunoscut pentru colaborarile cu nume importante ale rockului international, ca Joe Bonamassa, Steve Harris si mai tinerii One Republic.

Masterizarea initiala s-a facut in California, iar pentru cea finala, formatia l-a ales pe Svante Forsback care a lucrat la disc in studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda. Producatorul a muncit in trecut pentru formatii ca Rammstein, Volbeat, Amorphis si multe altele.

In clipa de fata, GTG pregateste materialele promotionale pentru viitoarea lansare, fiind ocupata cu realizarea videoclipurilor, a artwork-ului si a sedintelor foto! Grupul doreste ca noul album sa fie o piesa de rezistenta a metalului autohton si nu numai, motiv pentru care a si apelat la ajutorul unor ingineri de exceptie.

Primul single, insotit de videoclip, este „pe teava” si ne va fi prezentat in cel mai scurt timp!

Goodbye To Gravity inseamna:

Andrei Galut – voce (castigator „Megastar” in 2008)
Alex Pascu – bas
Vlad Telea – chitara
Bogdan Lavinius – tobe
Mihai Alexandru – chitara
FACEBOOK EVENTAfis GTG Facebook


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*