Rafael s-a retras din formatia Iris. Cristi Minculescu confirma o reuniune cu fostii colegi

281 vizualizări

Solistul Rafael a anuntat ca se retrage din formatia IRIS, alaturi de care a cantat tip de 2 ani.

Rafael l-a inlocuit pe veteranul Cristi Minculescu care a incetat colaborarea cu colegii sai in urma unor neintelegeri.

Iata ce scrie Rafael pe Facebook:

Dragi prieteni dragi :

Va anunt astazi in mod oficial retragerea mea din Formatia IRIS !

Au fost 2 ani cat o viata intreaga, plini de emotii , cu multe lucuri bune si rele, dar si o mare bucurie si onoare pt mine sa cant pt VOI, sa muncesc, sa traiesc si sa colind tara asta superba-Romania, alaturi de niste oameni cu totul speciali, colegii mei din Formatia IRIS !
Las in urma mea o trupa in mare forta, plina de viata, dupa foarte multe concerte prin toata tara si doua mari concerte in Bucuresti cu biletele epuizate si suplimentate, ceea ce a fost o mare implinire sufleteasca si profesionala pt mine si colegii mei.

Subliniez ca ma retrag in conditii de prietenie si mai ales de respect intre noi, membrii formatiei , dar si fata de voi, publicul din toata tara , care ati sustinut si ati dus mai departe peste timp, cu sufletele voastre frumoase, aceasta Legenda a muzicii romanesti.


Las usa deschisa unor proiecte si colaborari ulterioare cu fratii mei din IRIS, dar ma voi dedica viitoarelor mele proiecte muzicale si sociale, in care ma bazez si pe VOI, cei care ati ramas sau ati venit alaturi de noi in acesti 2 ani frumosi.

Vrem sa asiguram colaboratorii nostri din tara ca vom onora toate concertele si actiunile cu ei in aceasta formula a trupei pana la sfarsitul lunii mai 2015.
In final as vrea sa le transmit tuturor celor care au trecut prin timp prin IRIS si au lasat aici pt VOI, dragi romani, o parte din fiinta si din muzica lor – multumirile mele, tot respectul meu si mult succes pe mai departe ! Nu uitati, IRIS sunteti VOI – toti !!!
emoticon heart

Va iubesc,
Rafael \m/

In acelasi timp, Cristi Minculescu, fostul vocalist, a anuntat ca se reuneste cu Iris cu ocazia unei serii speciale de concerte alaturi de soprana Felicia Filip. Show-urile vor avea loc in luna mai in diverse orase din Transilvania.

Nu este clar daca este vorba despre o reuniune definitiva sau despre o ocazie speciala, dar fanii vechi Iris vor fi cu siguranta incantati de ideea de a-si revedea trupa live in formula de aur.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*