Rammstein: vezi cum a fost făcut videoclipul pentru „Ausländer”

Rammstein
375 vizualizări

„Ausländer” e a treia piesă de pe al șaptelea album Rammstein (fără titlu se pare) și a treia piesă de pe album care a primit un videoclip, primele două fiind „Deutschland” și „Radio”. După controversele create de „Deutschland”, fanii au așteptat cu sufletul la gură și alte videoclipuri noi din partea formației, iar acum putem vedea cum a luat naștere videoclipul pentru piesa „Ausländer”.

Regizorul videoclipului, Joern Heitman, spune: E un fel de eurotrash combinat cu metal. Cred e ceva ce am văzut doar în „Pussy”(Liebe ist für alle da, 2009). Părerea mea e că asta a făcut piesa așa specială și un hit de vară. Dar și versurile sunt destul de controversate – foarte ascuțite și tăioase, lasă destul loc pentru mine să-mi exersez creativitatea și să vin cu ceva total neașteptat.

Piesa „Ausländer” m-a inspirat să pun trupa într-o barcă gonflabilă cu veste de salvare, vâslind pe mare, pentru că asta nu faci de obicei. Și tocmai de asta am vrut s-o fac – asta înseamnă Rammstein pentru mine: confrunți societatea cu propriile imagini.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*