Ricco Kave s-a alaturat clujenilor de la Times of Need

2.574 vizualizări

Fostul tobosar Truda/CASH, Ricco Kave, s-a alaturat recent trupei clujene TIMES OF NEED!
Times of Need este o trupa de Southern/Groove metal din Cluj Napoca, infiintata in 2013, care ii are in componenta pe Ricco Kave (tobe), Adrian Turcu (bas), Mr. Proper (chitara) si Razvan Usineviciu (voce). Baietii au la activ aproape 100 de concerte prin tara plus 3 single-uri si EP-ul „The Road to Nowhere”.
Razvan Usineviciu (voce): „L-am sunat si l-am intrebat cu jumatate de gura daca ar vrea sa vina la o repetitie cu noi si am fost placut surprinsi cand a acceptat. E o placere sa canti cu el pentru ca aduce in trupa un plus de energie, atitudine pozitiva si etica de munca.”

Mr. Proper (chitara): „Pe Ricco il cunosc de foarte mult timp si am si cantat o perioada impreuna, asa ca stiam despre cine era vorba, iar acum ma bucur ca putem canta din nou in aceeasi trupa. Impreuna cu el am compus multe piese intr-un timp relativ scurt, toate ni se par foarte misto, suntem mandri de ele si abia asteptam sa intram anul viitor in circuitul concertelor din tara ca sa le putem canta live in fata publicului”, a mai spus acesta.

In ianuarie 2018, trupa va intra in studio pentru a inregistra primul lor single in limba romana.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*