Richie Sambora: „Bon Jovi ar trebui sa-si tina gura”

260 vizualizări

Conflictul din formatia BON JOVI ia amploare. Dupa ce solistul Jon a declarat ca nici nu se pune problema ca el si chitaristul Richie Sambora sa fie certati, cel din urma iese la rampa cu niste declaratii care il contrazic pe frontman.

Cred ca Jon vrea sa vada daca poate sa o scoata la capat singur pe stadion. Imi pune bete in roate cand vine vorba de intentia mea de a ma intoarce in formatie. Deja a vorbit prea mult despre mine in presa – trebuie sa inceteze sa mai faca declaratii publice referitoare la mine. Sunt bine, lucrez din greu la compania mea de moda, iar acest lucru este ceva privat. Nu am probleme majore in viata in clipa de fata„, a declarat Sambora.

Reactia muzicianului vine ca urmare a unor aluzii facute de Jon Bon Jovi, din care se intelegea ca Richie ar fi dependent de droguri si de alcool.

Ma straduiesc sa imi tin gura si sa nu spun mai multe”, ar fi spus Jon.

Ma simt prost pentru fanii nostri pe care ii ador. Au platit sa vada Bon Jovi si nu vor asista la tot show-ul”, a adaugat Sambora, care a postat pe Twitter de curand urmatorul mesaj:

Buna! Sunt prea multe de spus momentan, asa ca nu voi spune nimic. Va iubesc pe toti. Multumesc pentru sprijin. Nu va faceti griji, totul este bine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*