Rockeri puscariasi: 12 muzicieni surprinsi la parnaie (Foto)

594 vizualizări

Unele persoane creative sunt fiinte extreme care, deseori, cocheteaza cu latura intunecata a legii, si anume cu faradelegea. 

De la droguri la tot felul de alte infractiuni, muzicienii sunt renumiti pentru pasiunile lor mai putin ortodoxe.

Tocmai de aceea, predilectia pentru lucrurile neiubite de autoritati i-a facut pe unii artisti sa cada din gratiile Politiei.

Maximum Rock Magazin a rasfoit albumul foto al unor vedete rock si a scos de la naftalina niste fotografii de la parnaie extrem de neflatante.

Bineinteles ca nu doar rockerii se intalnesc cu legea, ci artistii din ale genuri. Dar Jay-Z nu are ce cauta aici, asa ca va trebui sa va multumiti cu…

Johnny Cash
MugJohnny

Johnny Cash nu a fost propriu-zis „rocker” dar a inspirat sute de artisti din acest gen, asa ca merita un loc in aceasta galerie. Cash a fost arestat la Vama pentru ca detinea sute de pastile de tranchilizante si analgezice ilegale.

David Bowie
MugDavidBowie

Legenda rockului glam a fost arestata impreuna cu Iggy Pop dupa un concert de la New York, tinut in martie 1976. Acuzatia: detinerea de marijuana.

Billy Joe Armstrong
MugBillie

Frontmanul formatiei GREEN DAY a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Iata cat de fotogenic este Billie!

Sid Vicious
MugSid

Vocalistul formatiei Sex Pistols, Johnny Rotten, spunea despre colegul sau Sid Vicious: „avea personalitatea unei bombe…exploziv si usor de ‘amorsat'”. Basistul SP a fost acuzat de ceva mai serios decat muzicienii prezentati pana acum. In 1978, acestuia i s-a pus in carca decesul iubitei sale, Nancy Spungen.

Axl Rose
MugAxl

Aceasta este prima fotografie de la puscarie a lui Axl Rose. Pe vremea aceea, artistul avea doar 18 ani!

Elvis Presley
MugElvis

Elvis nu a facut nimic. Da, stim, dezamagitor. El vizita sediul FBI si a vrut neaparat sa aiba un „mug-shot”.

Jack White
MugJack

Baiatul acesta arata bine si in ipostaza de puscarias. Jack s-a luat la bataie cu Jason Stollsteimer din trupa Von Bondies la Majestic Theater Center din Detroit. Jack s-a infuriat pe colegul sau de breasla din cauza refuzului acestuia de a-i oferi drepturile de producator asupra discului „Lack of Communication” al formatiei VB.

Mick Jagger
MugMick

Jagger a fost arestat dupa ce a luat cu asalt casa colegului sau de trupa, Keith Richards.

Janis Joplin
MugJanis

Artista a fost arestata pentru ca a tipat la politisti in Florida.

Kurt Cobain
MugKurt

Parintele fondator al trupei Nirvana a fost arestat pentru ca a incalcat o proprietate. Cantaretul s-a urcat pe acoperisul unei cladiri abandonate. Nu se stie cum a ajuns Kurt acolo…

Marilyn Manson
MugManson copy

Mda…ce putea sa faca Manson altceva decat sa…”violeze” craniul unui agent de securitate de la concertul sau din Michigan, 2001. Manson si-a frecat pelvisul de capul paznicului iar acesta a fost atat de suparat de gest incat l-a dat in judecata pe artist.

Jim Morrison
MugJim

Morrison a fost arestat in 1963 pentru ca a facut scandal dupa un meci de fotbal care a avut loc in Florida.

Si galeria poate continua cu alte nume celebre!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*