S-au pus in vanzare biletele pentru Servus Transilvania Fest 2017

2.141 vizualizări

S-au pus în vanzare biletele și abonamentele pentru SERVUS TRANSILVANIA FEST 2017, eveniment ce va avea loc la 2 km de localitatea Biertan (jud. Sibiu) în perioada 18-20 august și la care participă formații precum Dirty Shirt, Persefone, Kempes, Poem, For The Wicked, Platonic Band, Indian Fall, First Division și multe altele.

Biletele sunt disponibile online (Print at home) la www.AmBilet.ro la prețurile 50 lei, 60 lei, 70 lei , 80 lei pentru bilete de 1 zi – în funcție de data achiziției, si 90 lei, 100 lei, 110 lei, 120 lei pentru abonamente – în funcție de data achiziției.

Comunicatul organizatorului:
Ce altceva este o comunitate decât organizarea unor oameni în jurul unor valori comune ?
O anecdotă
În Biserica fortificată din Biertan există şi acum camera cu un pat, o farfurie, o lingură şi o cană unde erau închise, timp de două săptămâni, cuplurile care doreau să se despartă. Cei doi trebuiau să împartă totul, având astfel contextul perfect pentru a depăși disensiunile și a se împăca. Se spune că în 300 de ani, cât timp Biertanul a fost sediu episcopal, a existat un singur cuplu care a divorțat.

Povestea festivalului
Servus Transilvania Fest a început în urmă cu 3 ani, în valea lui Otto Wagner, un sas care s-a întors definitiv acasă, parcă pentru a reaprinde spiritul comunității locale, transformând un hotar pustiu într-o oază de liniște și  destindere, în care freamătă în fiecare vară o vegetație luxuriantă.

Woistal, în germană, das wüste Tal, pe românește, Voisala, adică valea pustie, este situată la aprox. 2 km de Biertan și a devenit kilometrul 0  al reclădirii spiritului comunitar, al muzicii de calitate și al oamenilor liberi.

De ce Woistal Rock CommUnity ?
Woistal nu mai este demult o vale pustie. Ceea ce prietenul nostru Otto Wagner a început, Servus Transilvania Fest își propune să desăvârșească.

Vă invităm în Woistal, un loc în care diferențele de orice natură ajung să se împace, un loc în care putem forma împreună o comunitate alcătuită din oameni ce împărtășesc valori muzicale și culturale comune.

Ne dorim un public educat, care să se bucure de acest loc magic, alături de noi. Păstrăm natura curată chiar și la 10.000 de oameni!

Misiun
Ne propunem să contribuim la crearea unei atmosfere plăcute prin conturarea unui program artistic omogen și prin furnizarea unor servicii de calitate.

Programul artistic cuprinde concerte de muzică live + jam session, în genul rock / prog / metal cu participarea unor trupe din România și din străinătate.

Târg de produse bio și hand-made
Servus Transilvania Fest devine loc de întâlnire pentru cei mai pricepuți meșteșugari și producători locali care participă la Târgul Festivalului. Cu ajutorul lor, vom reuși să producem o alternativă la comerțul de masă și să avem acces la produse de calitate, proaspete, de-acasă.

„Ești ceea ce lași în urmă!”
Promovăm:

  • patrimoniul cultural local / regional
  • formațiile de tip newcomer prin crearea oportunității de a concerta în fața unui public de calitate și de a participa la un concurs jurizat
  • respectul față de natură și păstrarea curățeniei
  • munca în echipă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*