Saint Vitus, nevoita sa continue turneul european fara solistul Wino

216 vizualizări

Formatia de doom-metal SAINT VITUS are probleme serioase. Solistul acesteia, Wino, a fost deportat in Statele Unite din cauza posesiei de droguri.

Saint Vitus sustinea un turneu european cand, in timpul sederii trupei in Norvegia, cu ocazia concertului pe care grupul urma sa il ofere in tara nordica, Wino a fost prins de autoritati avand in posesie substante ilegale.

Ca urmare a acestei descoperiri, autoritatile norvegiene au decis ca artistul sa fie deportat in S.U.A si, mai mult, sa nu aiba dreptul de a se intoarce nici in Scandinavia, nici in oricare alta tara din Uniunea Europeana.

„Cu regret ne informam fanii ca solistul nostru Wino a fost retinut de Politia si de Serviciile de Imigrare Norvegiene pentru posesia de substante ilegale. Arestul dureaza de duminica, 9 noiembrie 2014. Desi am fost informati ca Wino va fi eliberat in aceeasi zi, pentru ca noi sa ne putem continua turneul, am aflat ca el va fi deportat in America, fara dreptul de intoarcere in Scandinavia sau oriunde altundeva in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, Saint Vitus isi continua turneul european. Le cerem scuze fanilor, promoterilor, agentilor de booking si, in special, fanilor nostri din Norvegia, si promoterului, pentru show-ul anulat. Vom continua sa va livram sound-ul nostru greu in speranta ca toata lumea va intelege de ce ne continuam turneul fara Wino. David Chandler, chitaristul nostru, alaturi de tobosarul Henry Vasquez si cativa invitati speciali, se vor ocupa de partile vocale. Astfel, veti avea ocazia sa-l vedeti pe compozitorul nostru principal, David, dand glas povestilor sale dureroase. Speram sa ne intalnim cu voi toti la restul concertelor!„, au scris membrii trupei, intr-un comunicat de presa.

Cel mai recent disc Saint Vitus se numeste „Lillie: F-65” si a fost lansat in America in mai 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*