Satyricon va înregistra un nou album

510 vizualizări

Norvegienii de la SATYRICON au revenit cu detalii noi legate de viitorul material discografic.

Într-un interviu realizat cu ocazia festivalului Bloodstock Open Air 2016, bateristul Frost a dezvăluit informația potrivit căreia formația va intra în studio în ianuarie pentru a înregistra un nou album, care este așteptat să fie lansat la începutul anului viitor.

„Am decis de curând să intrăm în studio în ianuarie pentru a înregistra un nou album. Ideea originală a fost să realizăm un album de cover-uri. Dar, odată ce am început să lucrăm la acesta, am fost inspirați să lucrăm la un material propriu întâi, și acest lucru este mai important pentru o trupă ca a noastră. Astfel, totul a mers natural și ne vom întoarce în viitor la proiectul de cover-uri. Nu știm totuși când vom lansa respectiva idee, întâi ne vom concentra pe piesele proprii”, a declarat Frost.

„Satyricon” este ultimul material discografic al trupei, acesta fiind lansat în anul 2013. Totodată, în anul 2015, formația a mai lansat un DVD, „Live at the Opera”, via Napalm Records, realizat în colaborare cu Corul Operei Naționale a Norvegiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*