Scott Weiland a fost concediat de Stone Temple Pilots

118 vizualizări

Scott Weiland, vocalistul formatiei STONE TEMPLE PILOTS a fost concediat de colegii sai de trupa. Weiland este cunoscut pentru conflictele pe care le starneste in interiorul proiectelor sale.

Vestea concedierii din Stone Temple Pilots a fost data mai mult accidental de Slash, care a facut o gafa in timpul unui interviu recent pentru radioul american 93X. Reporterul l-a intrebat pe chitarist de ce crede ca Weiland insista sa se alature din nou vechii formule Velvet Revolver, trupa din care a fost data afara in 2008.

Pai daca a fost dat afara din Stone Temple Pilots…”, a raspuns Slash.

La momentul respectiv, lumea nu a luat 100% in serios cuvintele muzicianului, chiar daca acesta este un personaj credibil. Cu toate acestea, zvonurile au fost confirmate printr-un comunicat de presa emis de Stone Temple Pilots.

Formatia Stone Temple Pilots l-a concediat pe Scott Weiland” au scris scurt si la obiect purtatorii de cuvant ai trupei.

Acest comunicat vine dupa declaratiile lui Weiland din revista Rolling Stone, in care artistul spunea clar si raspicat ca Slash nu stie ce vorbeste si nici nu poate fi vorba de vreo concediere, cu atat mai mult cu cat el este fondatorul STP.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*