SnakeyeS lanseaza videoclipul ”Ultimate Sin”

142 vizualizări

SnakeyeS, proiectul pornit de Jose Pineda, Justi Bala și Carlos Delgado (din fosta formație spaniolă SPHINX) și solistul român Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), a lansat videoclipul piesei „Ultimate Sin”, primul single extras de pe albumul omonim al trupei.

Videoclipul „Ultimate Sin” a fost filmat în luna octombrie a anului trecut, în Madrid, fiind regizat de Ricardo Perez (nominalizat la premiile Oscar și câștigător al premiului Goya pentru efectele speciale din scurtmetrajul „That Wasn’t Me”).

Single-ul dă și titlul noului album SnakeyeS – „Ultimate Sin”. Noul disc a fost înregistrat în propriul studio al formației, de producție și mixaj ocupându-se Jose Pineda, basistul și principalul compozitor al trupei.

Coperta albumului „Ultimate Sin” a fost realizată de Felipe Machado, artistul responsabil și pentru artwork-urile unor trupe legendare precum Blind Guardian, Iced Earth sau Iron Savior. Discul „Ultimate Sin” va fi lansat pe 19 martie 2015, acesta urmând să fie disponibil prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală, precum și în format CD Digipack.

Trailer pentru albumul SnakeyeS – „Ultimate Sin”:

Apariția pe piață a noului album SnakeyeS va fi urmată de un turneu promoțional, ce se va desfășura în Spania și alte teritorii (date suplimentare vor fi adăugate în curând):

Snakeyes Artwork

19 martie 2015 – Madrid – club We Rock (release party)
15 mai 2015 – Sevilla – club Hollander
16 mai 2015 – Cádiz – club El Pelicano
22 mai 2015 – Murcia – club Fuzz Factory
5 iunie 2015 – Madrid – club We Rock
6 iunie 2015 – Zaragoza – club Utopia
11 iulie 2015 – Festivalul Acordes del Rock 2015

http://www.snakeyes-metal.com
http://www.facebook.com/SnakeyesMetal
http://www.twitter.com/SnakeyesMetal
http://www.youtube.com/SnakeyesOfficial

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*