The 69 Eyes a inregistrat o piesa cu tatuatoarea Kat Von D, care pregateste propriul album rock – (Video)

156 vizualizări

Vampirii din Helsinki, THE 69 EYES, au postat cel de-al treilea teaser-trailer pentru noul lor album, „X”, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni, mai exact pe data de 28 septembrie 2012.

Se pare ca formatia a facut un duet cu artista tatuatoare Kat Von D, o fana declarata a rockului finlandez in general…si a finlandezilor inalti cu ochi verzi/albastri, in particular.

Kat nu este doar un foarte bun artist plastic (caci, la urma urmei, si tatuajul este o forma de arta plastica), ci si o talentata cantareata.

„La trecerea dintre ani, Kat a fost in Helsinki si ne-a propus o colaborare. Ni s-a parut o idee buna si am acceptat. Voiam sa avem o voce feminina pe disc”, a declarat Jyrki 69 (voce).

Glasul gutural al lui Kat poate fi auzit in melodia „Rosary Blue”. Potrivit spuselor artistei, aceasta este o piesa „romantica intr-un mod tragic”.

„Probabil ca inseamna cu totul altceva pentru mine, comparativ cu semnificatia pe care i-o da Jyrki melodiei, dar asta e frumusetea muzicii”, a spus Kat.

De curand, aceasta a postat pe pagina ei de Facebook o nota prin care explica decizia ei de a se apuca de muzica, „invinduindu-l” de asta pe un misterios rocker care i-ar fi dedicat, acum trei ani, un intreg album.

Kat a vrut sa-i multumeasca „muzei” ei tot prin muzica. Tatuatoarea pregateste propriul ei album rock, dar nu se cunosc prea multe detalii despre acesta.

Mai jos, videoclipul noului single „Red”. Recenzia piesei o puteti citi AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*