The Amsterdams lanseaza albumul „Winds Apart”

526 vizualizări

The Amsterdams lanseaza albumul cu numarul trei din cariera, “Winds Apart”.

Este primul album acustic al formatiei, si contine atat piese reinregistrate de pe albumele anterioare, “Adolessons” si “Electromagnetica”, cat si melodii neaparute pana acum pe alte materiale de studio.

“’Winds Apart’ este al treilea album The Amsterdams. Este produs de noi, inregistrat de noi, dar mixat si masterizat de Janin Pasniciuc, in proportie de 99%. In cateva zile vom lansa si primul clip de pe album, la piesa ‘Where To Go’. Pe ‘Winds Apart’ sunt piese de pe Adolessons si Electromagnetica, dar si cateva piese noi, cum ar fi ‘Where To Go’ sau ‘Crackers’.

Piesele sunt reinterpretate in cheie acustica si daca tot le cantam de cativa ani prin concerte, am zis ca ar fi bine sa le punem si pe disc. Am reorchestrat piesele si am ales doar ce ni se pare ca aduce ceva nou. Sper sa placa lumii cel putin cat imi place mie”, ne-a declarat solistul formatiei, Andrei Hategan.

Lansarea “Winds Apart” va avea loc pe data de 19 decembrie, in cadrul unui concert la Dianei Patru. Intrarea costa 15 lei.

The Amsterdams sunt:

Andrei Hategan (voce, chitara, clape)
Andrei Ungureanu (chitara)
Augustin Nicolae (chitara bas, voce)
Ovidiu Bejan (chitara, voce, clape)
https://www.facebook.com/theamsterdams

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*