Three Days Grace va concerta la Shine Festival 2017

2.569 vizualizări

Celebra trupă canadiană de hard rock/alternative rock THREE DAYS GRACE va concerta pentru prima dată în România în cadrul Shine Festival 2017, ce va avea loc în perioada 30 iunie-1 iulie la Arenele Romane. Formația va fi principalul headliner al ediției din acest an, fiind singurul nume din afară de pe afiș.

Se anunță așadar un festival de vis, care crește de la an la an și care aduce laolaltă nume mari ale rock-ului alternativ din România la fiecare ediție. Și, mai nou, vom avea ocazia să vedem live nume foarte bine cunoscute în toată lumea.

Pe lângă Three Days Grace, vor mai urca pe aceeași scenă Alternosfera, Vița de Vie, Subcarpați, Șuie Paparude, Coma, E.M.I.L. și Luna Amară.

shine

Biletele sunt repartizate în două categorii: 119 lei la Acces General și 149 lei la Golden Circle și pot fi cumpărate online de AICI. Începând cu 4 mai, prețurile vor crește la 129 lei și, respectiv, 159 lei. În ziua concertului, acestea vor costa 150 și, respectiv, 170 lei. Nu vor fi disponibile bilete de o zi, ci doar abonamente care permit accesul în ambele zile de concert.

Ultimul album lansat de formația canadiană a fost în 2015 și se numește „Human”, acesta fiind și primul material discografic care l-a avut ca solist pe Matt Walst. Matt l-a înlocuit pe Adam Gontier, unul dintre membrii fondatori ai trupei, cel care a fost alături de grup pe durata a patru albume.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*