Tiarra, Jinger si Between Colors canta in cadrul evenimentului Ladies’ Night

518 vizualizări

Final Step Productions va invita la un eveniment dedicat femeilor, dar la fel de atractiv si pentru barbati! Ladies’ Night isi este un concept care isi propune sa aduca pe scena underground formatii ce au in componenta cel putin o doamna/domnisoara. Momentan va putem anunta ca la aceasta editie vom avea chiar toate trupele „female fronted”.

Headlinerii acestei editii sunt nimeni altii decat super energicii ucraineni de la JINJER, care revin in Bucuresti cu un album nou, „King of Everything”, lansat in iulie 2016 sub egida Napalm Records. In scurt timp revenim si cu celelalte confirmari si promitem sa nu va dezamagim.

JINJER – Ucraina – Groove metal/Progressive metal/Female vocal
https://www.facebook.com/JinjerOfficial/

TIARRA – Romania – Gothic Symphonic Metal
https://www.facebook.com/TiarraRO/

BETWEEN COLORS – Romania – Modern Metal
https://www.facebook.com/betweencolors.band/

══════════════

BILETE:
25 de lei – presale in reteaua iabilet.ro
35 de lei – la intrare, in ziua concertului

Sambata, 4 martie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Quantic – Intrarea Grozavesti

══════════════

JINJER este o formatie ucraineana cu voce feminina, ce canta un mix de progressive metalcore si groove metal, cu cateva insertii de fuck, reggae si jazz, cu toate ca pe al doilea album al trupei directia o ia mai mult spre death metal-ul european. Formatia s-a infiintat in 2010, cand Tatiana Shmailyuk s-a alaturat ca si vocalista. In 2013, Trupa castiga titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. JINJER sunt des comparati cu trupe precum Iwrestledabearonce, Straight Line Stitch sau Arch Enemy, ceea ce este complet gresit din puctul de vedere al membrilor trupei, care au mentionat ca si influente grupuri precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death, Chimaira, All Shall Perish sau Protest the Hero.
King of Everything este cel de-al treilea album al trupei si primul lansat sub gigantica casa de discuri Napam Records, acesta fiind lansat pe 29 iulie 2016. Albumul a primit un neasteptat feedback pozitiv din partea publicatiilor de muzica din toata Europa, Marea Britanie si Statele Unite. Unii chiar au pus albumul alaturi de produse lansate de marile trupe de metal, iar pentru multi acesta a devenit unul dintre cele mai bune materiale din 2016.

Stilul TIARRA este in principiu gothic-symphonic metal, cu elemente de progressive, death, doom, darkwave si metal modern. Trupa combina intrumentele agresive cu intrumente clasice, riffuri grele de chitara cu sunetul cald de violoncel, de vioara si de clape, creand contraste si conexini subtile. Mesajul este in general unul dur, nu datorita limbajului folosit ci datorita starilor descrise si in care te induce.
Tiarra are la activ 2 albume full-length, un EP, iar in acest moment se lucreaza intens pentru cel de-al treilea album al trupei, iar pentru acest concert veti auzi sigur ceva de pe noul album!

BETWEEN COLORS este o formatie de metal melodic modern
din Bucuresti. Aceasta s-a format in iulie 2012 mai intai ca si proiect acustic si a evoluat continuu din punct de vedere muzical pana in ziua de azi. Between Colors au la activ concerte sustinute pe scene mari si mici din Bucuresti si in restul oraselor, videoclipuri publicate, premiul The Intermission in cadrul concursului GBOB, au fost finalisti la Metalhead Awards 2015 (sectiunea Best Romanian Newcomer) si Rock in Parc 2016. Acestia pregatesc turneul national „The M.A.D. Tour” pentru promovarea albumului „M.A.D.” ce a inceput pe 19 noiembrie 2016 in acelasi Club Quantic din Bucuresti, unde au fost 500 de persoane concert ce a inclus costume, machiaj, show de lumini, scenografie, numerosi invitati, o regie de concert ampla si set acustic, intregul spectacol avand o durata de 2 ore.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*