Tiarra porneste intr-un turneu national

695 vizualizări

Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu cd „X” ce reprezenta o compilatie a melodiilor vechi si noi, o imbinare de stiluri si o trecere de la gothic symphonic catre metal symphonic progressive.

Anul 2016 a venit cu o serie importanta de schimbari in interiorul trupei, atat de stil dar si de membrii, in prezent Tiarra lucrand la un nou album ce vine cu o abordare diferita fata de cele precedente.

„A Different Time and Place” este noul single de pe viitorul album, melodie ce va avea in curand si un videoclip, cel mai probabil un lyric video.

Pana la aparitia noului album, Tiarra si-a propus sa sustina o serie de concerte in unele dintre cele mai mari orase ale tarii, promovand noul single si noua etapa in care a intrat trupa.

28 aprilie, Timisoara – Daos Club;
5 mai,Targoviste – Karma Rock House;
6 mai, Cluj Napoca – Hard Club;
12 mai, Targu Mures – Dublin Irish Pub;
13 mai, Baia Mare –  Shadows Rock Bar;
26 mai, Buzau – Cafeneaua Artistilor Casa celor 7 Arte;
27 mai, Constanta – Rock Halle

In acest turneu, ne face placere sa ii avem alaturi de noi pe cei de la:
Invader – Melodic death metal
Patru ani de activitate, peste 100 de concerte, un album si cinci premii la festivaluri de profil din tara reprezinta o carte de vizita impresionanta pentru tanara formatie din Valea Jiului. Mergand pe urmele unor colosi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader au semnat un contract cu casa de discuri Universal Music, dupa participarea la GBOB.
https://www.facebook.com/invaderromania/

Between Colors
Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt formatia cea mai in voga la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta. Acestia au sustinut si un spectacol special de lansare a albumului de debut, „M.A.D.” ce a umplut clubul Quantic, a durat doua ore si a continut constume, proiectii, un set acustic, invitati si chiar si o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!
Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band/
Youtube: https://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
BandCamp: https://betweencolors.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/betweencolors.official/
Twitter: https://twitter.com/BetweenColorsRO

W3 4R3 NUM83R5
Fondata in 2015, este, intr-un fel, o continuare a defunctei Deliver The God avand in vedere ca 3 dintre membri sunt aceeasi. Totusi, directia muzicala este usor diferita, orientata catre melodic metalcore si completata de un show energic, riffuri melodice si breakdown-uri brutale alaturi de elemente electro samples. Pana in acest moment trupa a sustinut mai mult de 20 de concerte (dintre care 12 in turneul Unholy Trinity Tour) alaturi de trupe cunoscute din Romania cat si din strainatate (Opening Act for Carnifex). Pentru viitor trupa pregateste un album de 8 piese, unul sau doua videoclipuri ce doreste sa fie lansate spre finalul anului 2017.
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=X-DnvHHi9CA https://www.youtube.com/watch?v=Xsr-l9t-cko https://www.youtube.com/watch?v=rN04FZZ95mg https://www.youtube.com/watch?v=8eXr3stqyss&t=203s

Facebook: www.facebook.com/w34r3num83r5

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*