Trupa Tiarra revine pe scena intr-o noua formula

Tiarra
320 vizualizări

Toamna anului 2015 a adus o schimbare in TIARRA, trupa anuntand in cadrul concertului sustinut la Maximum Rock Festival Editia 2015 ca vocalul, Alex “Indianu”, nu mai poate continua colaborarea ca urmare a plecarii din tara.

Inceputul anului 2016, de asemenea, a venit cu “noutati”, tobosarul, Cristi Racasanu, din motive personale ce tin de viata, timpul si jobul actual, a incetat colaborarea cu trupa.                                                      

„Le multumim celor doi pentru perioada de colaborare si le dorim mult succes pe toate planurile ” – Anda Mihaela Pomponiu (lead vocals).

Cum viata si show-ul trebuie sa continue, cei 6 trupeti (Anda – Voce, John – Clape, Tudor – Chitara, Iuliana – Violoncel, Corina – Vioara, Adi – Chitara Bass) au decis sa reintregeasca formula de opt, cooptandu-I pe Mihai Ilie “Mihu” (vocalul trupei Abigail) – voce si pe Alin David Pantea – tobe.


Mihai Ilie “Mihu”-voce


Alin David Pantea – tobe

In noua formula, trupa TIARRA, in acest moment lucreaza la mai multe piese noi ce se vor regasi pe noul material discografic ce va fi finalizat si lansat la finele acestui an si la un nou videoclip a carui lansare este planificata pentru luna mai.

Daca v-am trezit curiozitatea si doriti sa ii vedeti pe trupeti in noua formula, va invitam vineri, 1 aprilie in club Fabrica, la concertul de lansare a prietenilor nostril brasoveni, Hteththemeth.
https://www.facebook.com/events/958939427531152/

Photo credits: Miluta Flueras


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*