TÝR anunta noul album Valkyrja si un nou concert in Romania alaturi de Finntroll

133 vizualizări

„Valkyrja”, al 7-lea album de studio al trupei din Insulele Feroe, Tỳr, va fi lansat pe data de 13 Septembrie in Europa, cu o zi inainte de prezenta trupei, in premiera, in Brasov in Clubul Rockstat alaturi de Finntroll si Skálmöld.

Prima piesa de pe album, intitulata “Blood of Heroes” poate fi ascultata AICI. Tot aici se poate comanda in avans si albumul Valkyrja.

Pe noul material de studio al trupei sunt invitati Liv Kristine pentru un duet pe piesa “The Lay of Our Love” si bateristul George Kollias care s-a ocupat de inregistrarea partilor de percutie ale albumului.

Povestea prezenta pe „Valkyrja” este cea a unui razboinic viking anonim care isi paraseste sotia pentru a o impresiona pe Valkyrja pe campul de lupta urmand, conform mitologiei nordice, ca aceasta sa il duca fie in Vallhala fie zeitei Freya, zeita asociata sexualitatii, fertilitatii si iubirii.

Heri Joensen, solistul vocal al trupei Týr, explica despre femeia pe care razboinicul o paraseste ca fiind femeia pamanteana urmand ca Freya sa fie intruchiparea femeii perfecte, Valkyrja fiind legatura dintre cele doua.

Týr va concerta in Brasov pe data de 14 Septembrie in Clubul Rockstadt situat pe strada Lucian Blaga nr. 13.

Biltele la acest eveniment costa intre 60 si 80 de lei se vor gasi dupa cum urmeaza:

60 lei in perioada 27 Mai – 23 Iunie
70 lei in perioada 24 Iunie – 31 August
80 lei in perioada 1 Septembrie – 14 Septembrie

Biletele se pot achizitiona prin intermediul www.biletoo.ro, www.blt.ro sau direct de la barul clubului Rockstadt.

Pentru detalii privind reteaua magazinelor din tara de unde puteti achizitiona bilete la eveniment accesati urmatorul link: http://www.biletoo.ro/retea.php

„The Trolls Are Comming” in Brasov cu Finntroll, Týr si Skálmöld este organizat de Bangyourbrain si Rockstadt.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*