Urma cântă pe 23 februarie în Control Club

289 vizualizări

Joi, 23 februarie, URMA revine pe scena din Control cu prilejul unui concert încadrat în seria BT Live, fiind una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc.
În cadrul acestui performance, URMA va cânta, în premieră, noi piese de pe viitorul material discografic, intitulat ”inima!ism”.

Apreciată și recunoscută pentru calitatea producțiilor sale discografice și a complexitații showurilor sale, URMA ne va întâmpina pe 23 februarie cu un repertoriu care va include piese noi de pe viitorul album, din care nu vor lipsi însă nici píesele consacrate în primii ani („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4lea álbum al trupei `Lost End Found` ( ”Terminus”, ”All Wrong”, ”Cine Iubeste și Lasă”).

Arsenalul acustic folosit de URMA în cadrul celor 4 albume lansate până în prezent, include și instrumente de suflat, precum flaut, saxofon sau trompetă, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice, conturând un trademark muzical al trupei. Se regăsesc de asemenea sonorități diverse semnate de instrumente tradiționale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

Open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei
Biletele sunt disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe
https://eventbook.ro/music/bilete-urma-bt-live-13-club-control

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*