Urmareste „Atonement”, noul videoclip Goodbye To Gravity

235 vizualizări

“Atonement”, noul videoclip al metaliștilor bucureșteni Goodbye To Gravity, poate fi vizionat mai jos.

Adresele unde se poate asculta sau descarca melodia sunt aici: https://UMR.lnk.to/GoodbyeToGravity-AtonementWe

“Atonement” face parte din al doilea album al trupei, “Mantras of War”, care va fi lansat pe data de 30 octombrie prin Universal Music România, și care poate fi precomandat de la link-ul de mai jos, urmând ca cd-ul să fie primit în ziua lansării: http://smarturl.it/GTG-Mantras-preorder.

Concertul de lansare va avea loc în clubul Colectiv din București – link-ul evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/739803732809828/

Discul a fost produs de Alex Pascu și a fost mixat la Black Rock Studios, Santorini de către Kostas Kalimeris (Joe Bonamassa, Bring Me The Horizon, Steve Harris) și masterizat de Svante Forsbäck (Rammstein, Volbeat, Amorphis) la Chartmakers Mastering, Finlanda.

“Atonement” a fost regizat și editat de Andi Dumitrescu, care a mai colaborat cu Goodbye To Gravity și la clipul “I Won’t Wait” în 2012.

“Am vrut să facem un clip care seamănă cu ‘B-movie’-urile SF din anii ’80 și am fost foarte încântați când Andi ne-a povestit ideea lui de scenariu. Cred că este un clip inedit, cu o grămadă de momente amuzante”, spune vocalistul Andrei Găluț.

“La început, chiar am avut dubii că putem duce la bun sfârșit acest clip, deoarece a fost un proiect foarte ambițios: trei zile de filmare, două țări, trei orașe și o echipă de peste 20 de oameni. Dar cred că până la urmă a meritat și rezultatul este pe măsură”, adaugă basistul Alex Pascu.

Contact Goodbye to Gravity:
Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO   
Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity
Press kit: www.goodbyetogravity.com/electronic-press-kit

Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*