Of Virtue a lansat piesa „Surrounded”

429 vizualizări

Trupa americană de metalcore OF VIRTUE a dezvăluit zilele trecute o nouă piesă intitulată „Surrounded”, care vine „la pachet” și cu un videoclip, pe care îl puteți urmări mai jos.

Lansată în premieră via Alternative Press, „Surrounded” explorează realitatea întunecată din ceea ce se cheamă „normalitate” în ziua de azi, încercând, prin muzica sa, să înlăture acceptarea față de ură, xenofobie și bigotism, promovând un mesaj pozitiv despre putere și unitate.

Formată încă din anul 2009 în Lansing, Michigan, Of Virtue este o trupă de metalcore pe care, dacă nu ai ascultat-o încă, ai face bine să intre cât mai repede în playlist-ul tău! Cu un sound energic ce aduce, pe alocuri, cu progressive hardcore, trupa are deja 4 materiale de studio, și anume două EP-uri: „To Breath Again” lansat în 2009 și „Learn/Love” (2013), în timp ce anul 2011 venea cu lansarea primului LP – „Heartsounds” – un real succes ce a adus muzica Of Virtue prin toate colțurile lumii, urmat de „Salvation” din 2015.

De-a lungul timpului, Of Virtue a concertat alături de o mulțime de trupe de calibru, precum Bring Me The Horizon, The Ghost Inside, Of Mice and Men, Every Time I Die, For Today, Architects și multe altele.

De asemenea, pentru publicul român, trupa este cunoscută în urma concertelor pe care aceasta le-a susținut vara trecută în România alături de For The Wicked și Scars of a Story.

Mai multe despre Of Virtue puteți găsi pe paginile lor de social media:

Facebook : www.facebook.com/ofvirtue
Instagram : www.instagram.com/ofvirtue
Twitter : www.twitter.com/ofvirtue

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*