Vlad In Tears a lansat un videoclip nou

655 vizualizări

Formația germană de gothic rock VLAD IN TEARS a lansat un videoclip pentru piesa „The Devil Won‘t Take Me Home”, extrasă de pe viitorul album al trupei intitulat „Souls on Sale”, disponibil pe piața muzicală din 15 Decembrie 2017.

Christian Miconi (voce), Dario Miconi (bass), Giovanni De Benedetto (chitară) și Cosmo Cadar (tobe) cochetează de 10 ani în sfera Gothic/Rock/Metal, aceștia fiind originari din Italia/România dar înființându-se ca trupă în capitala Germaniei. În ultimii ani au susținut turnee în Europa atât ca headlineri cât și ca suport pentru trupe precum Crematory, Combichrist, Xandria sau The 69 Eyes.

După ce au lansat „Unbroken” în 2016, nu a durat mult până formația a reintrat în studio ca să inceapă munca celui de-al 6-lea album din cariera trupei, „Souls on Sale”, care va fi lansat pe 15 Decembrie 2017 prin intermediul Eternal Sound Records. Acest album reprezintă cel mai întunecat și mai pur album al trupei din cariera lor de până acum, fiind vorba de un sound rock, direct la subiect, puternic, masiv, dar și cu versuri emoționante.

Îi puteți urmări pe Vlad in Tears aici:

Facebook:  https://www.facebook.com/vladintearsofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/vladintears/
Youtube: https://www.youtube.com/user/VladinTears

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*