Vulture Industries a publicat noul material discografic pentru ascultare integrală

404 vizualizări

Formația norvegiană VULTURE INDUSTRIES (foto) a publicat integral noul material discografic, „Stranger Times”. Acesta poate fi ascultat prin link-ul postat mai jos.

Vulture Industries va concerta în data de 15 noiembrie 2017 în Cluj-Napoca în Flying Circus și în data de 16 noiembrie 2017 în București în Fabrica. Biletele pentru cele două evenimente au fost puse in vanzare pe www.AmBilet.ro. De menționat că aceastea sunt în număr limitat și la diferite prețuri în funcție de perioadă.

„Acesta va fi cel mai ambiţios turneu de până în prezent şi bineînţeles că suntem entuziasmaţi şi de-abia aşteptăm să vizităm locurile noastre preferate şi oamenii din nou,” au mărturisit membrii Vulture Industries. „Suntem încântaţi că avem şansa să prezentăm în concerte materialul de pe noul ‘Stranger Times’. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Îi apreciem pe toţi cei care îşi doresc să audă o piesă sau două şi dau o fugă pe Facebook-ul nostru şi ne lasă un comentariu. Consideraţi-vă invitaţii noştri aleşi din inimă şi spuneţi-ne ce vreţi să ascultaţi!

Trupa va lansa și un nou material discografic oficial: noul album se va intitula „Stranger Times” și va fi lansat în data de 22 septembrie 2017, via Season Of Mist.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*