Warbringer a ramas fara doi membri iar viitorul trupei este incert

95 vizualizări

Cei de la WARBRINGER trec printr-o perioada neagra. Solistul John Kevill a anuntat ca bateristul Carlos Cruz si chitaristul John Laux au parasit trupa. Totodata, artistul marturiseste ca nu se stie daca formatia va mai continua in viitor.

Acesta a declarat: „Bateristul Carlos Cruz si chitaristul John Laux au parasit trupa. Este un soc imens pentru noi, nici nu stim daca mai avem un viitor. Carlos a contribuit enorm pe ultimele doua albume iar John a infiintat formatia impreuna cu mine, chiar am inregistrat primele piese impreuna.”

„Asa cum unii dintre spectatori au observat, cei doi nu au participat alaturi de trupa in ultimul turneu. Nu inteleg nici eu motivele acestor actiuni si nu pot sa vin cu o explicatie plauzibila. Chiar as vrea sa stiu mai multe.”

„Sincer, am propriile dubii daca sa continuam sau nu. Am infiintat aceasta trupa in timpul liceului, este prima si singura mea formatie, si tot ceea ce am reusit sa fac in viata este legat de Warbringer. Am o gramada de idei noi, Adam are un milion de riff-uri pregatie, si ca sa fiu sincer, nu am vrut niciodata sa se termine.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*