For The Wicked -„Imperfect” (Carla’s Dreams), cover-ul care a ajuns viral pe internet în doar câteva zile

9.555 vizualizări

Metaliștii de la FOR THE WICKED  au reușit zilele trecute să-și surprindă fanii într-un mod destul de neașteptat.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar suna muzica celor de la Carla’s Dreams în variantă metal, trupa clujeană FOR THE WICKED a realizat un scurt cover de aproximativ 30 de secunde după piesa „Imperfect” a cunoscuților moldoveni.

Imediat după postarea sa pe pagina de Facebook a trupei, clipul a reușit să ajungă viral, fiind distribuit pe rețelele sociale de mii de oameni și apreciat atât de fanii metaliști, cât și de unii fani Carla’s Dreams. Varianta scurtă poate fi ascultată mai jos:

„Totul a început în turneu, când ne săturasem să ascultăm în mașină aceleași 2 cd-uri de nenumărate ori, așa că trecusem, temporar, la radio pentru a ne goli mințile timp de câteva momente. După o serie de melodii care nu ne-au captat atenția sub nicio formă, îi venise rândul piesei „Imperfect”, melodia grupului Carla’s Dreams.

Imediat după audiție, am început să fredonăm versurile mai mult sau mai puțin serios și deja ne imaginam o variantă rock/metal. Am avut în plan să facem un scurt cover la o piesă „pop” cunoscută cu mult timp înaintea apariției acestui hit, așă că putem spune că „Imperfect” a fost semnalul potrivit pentru a ne mobiliza să începem adaptarea unei astfel de piese într-o variantă „metal”.

Sinceri să fim, chiar nu ne așteptam să primim atâtea reacții pozitive la cover-ul nostru. Feedback-ul general ne-a surprins într-un mod plăcut și pentru asta le mulțumim din suflet tuturor pentru susținere și pentru cuvintele frumoase. Luând în considerare faptul că o grămadă de oameni au întrebat, ba chiar au cerut varianta completă a acestui cover, nu putem să le transmitem decât un singur lucru în privința asta: FIȚI PE FAZĂ!” a precizat Cristian Buhatel, voce.

De curând, noul EP „II” al trupei a fost nominalizat la BEST ROMANIAN METAL ALBUM în cadrul galei Metalhead Awards (ediția a zecea), trupa fiind în același timp nominalizată și pentru BEST ROMANIAN METAL BAND. Puteți susține For The Wicked votând trupa aici și aici (click).

Noul EP al trupei, intitulat „II”, a fost lansat luna octombrie și poate fi ascultat  gratuit si cumparat de pe pagina Bandcamp a trupei:: https://weareforthewicked.bandcamp.com/album/ii

for-the-wicked-ii

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*