Diamonds Are Forever lansează „Melanism” și la București, alături de For The Wicked

488 vizualizări

Clujenii de la DIAMONDS ARE FOREVER vor prezenta noul lor album si la Bucuresti si vor ajunge sambata, 22 aprilie, in B52, alaturi de formatia FOR THE WICKED!

Event: Diamonds Are Forever – Lansare album „Melanism”

Evenimentul va incepe la ora 20:00 si, fiind vorba de un program strict, va recomandam sa il urmati pentru a nu rata experienta ce acest pachet de trupe il ofera!

Program:

Open Doors: 20:00
For The Wicked: 20:30
Diamonds Are Forever: 21:15

afis Bucuresti+Sofia

Biletele earlybird vor fi puse in vanzare pana in ziua evenimentului, restul achizitionandu-se la intrare, unde fiecare participant va primi un download card gratuit cu patru piese de pe albumul Melanism.

„Melanism” este cel mai nou material discografic al formatiei, cuprinzand 11 piese fiind definitoriu pentru cariera acestei formatii. Pe langa soundul puternic, deja caracteristic genului abordat de baieti, veti regasi elemente extrem de melodice, de la parti ambientale, la post-rock culminand cu cele doua piese intr-un format acustic inedit, acestia reorchestrand piesele lor metal intr-un context de cvartet si pian. Aceste piese de fapt sunt un pre-view al proiectului acustic ce l-au prezentat anul trecut in cadrul festivalului Electric Castle.

Acest concert face parte din turneul de promovare al albumului, urmand ca a doua zi sa ajunga in Sofia, BG, dar nu numai, deja alte turnee europene au fost anuntate.

DAF-Tour

sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*