Doi foști membri In Flames și fostul solist de la Amaranthe vor forma trupa Cyhra

1.238 vizualizări

O combinație promițătoare! Foștii membri ai trupei suedeze In Flames s-au decis să formeze iar o echipă și au pus astfel bazele unui nou grup muzical, ce se va numi Cyhra. Este vorba despre chitaristul Jesper Strömblad și basistul Peter Iwers (ultimul părăsind recent In Flames și fiind înlocuit cu Håkan Skoger), care l-au cooptat pentru acest proiect și pe fostul solist de la Amaranthe, Jake E. Lundberg.

Din Cyhra va mai face parte și toboșarul Alexander Landenberg (Luca Turilli’s Rhapsody).

Cu toate detaliile puse la punct, băieții pornesc puși pe treabă pe acest nou drum, ei având deja niște piese la care lucrează de mai mult de un an în mod neoficial. De asemenea, ei au în plan și un album de debut care o să fie lansat în această toamnă via Spinefarm/Universal și care va fi urmat de un turneu de promovare.

Legat de sound-ul proaspetei formații, Jake E. a menționat pentru BraveWords că va fi metal, cu influențe Bring Me The Horizon, 30 Seconds To Mars sau Sixx:A.M, trupe care l-au inspirat pe acesta de-a lungul celor 8 ani de cântat împreună cu Amaranthe. În câteva cuvinte, Cyhra va fi un heavy metal mai modern, în care vom regăsi și porțiuni mai lente, melancolice.

Pe mine m-au făcut curioasă. Pe voi nu?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*