Membrii Decapitated au fost aduși în fața unei instanțe americane pentru a confirma extrădarea (video)

3.821 vizualizări

Potrivit celor de la ABC7, polonezii de la DECAPITATED au apărut în data de 12 septembrie 2017 în fața unei instanțe pentru a dezbate problema extrădării din California către Washington, unde vor fi judecați pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol.

Cei patru suspecți au fost arestați în localitatea Santa Ana din California în data de 9 septembrie. Trei zile mai târziu, fiecare membru a ajuns în fața unui judecător pentru a confirma extrădarea în Washington. Un translator polonez a fost alături de ei, precum și un membru al consulatului polonez. Câteva filmări, oferite de către televiziunea americană ABC legate de acest caz, pot fi urmărite mai jos.

Membrii formației Decapitated vor fi reținuți în închisoare până în momentul extrădării, însă procedura poate dura aproximativ 30 de zile. Potrivit sistemului american de drept, extrădarea între state „este un proces legislativ prin care un stat obține custodia anumitor persoane din partea altui stat pentru a putea fi judecați și încarcerați” (www.dictionnary.com).

Potrivit actelor din dosarul instanței care urmează să stabilească starea de fapt, victima, împreună cu încă o prietenă, au fost invitate de membrii formației Decapitated în tour-bus pentru a servi câteva băuturi. Una dintre cele două femei a relatat că „s-a simțit încântată să fie în autobuz, însă la un moment dat a fost apucată de sâni de către unul dintre membri”. Atacatorul a fost mai târziu identificat ca fiind bateristul trupei, Michal Lysejko.

Aceeași femeie a declarat că „s-a simțit din ce în ce mai incomodă atunci când membrii trupei au început să vorbească între ei în limba poloneză. Vibe-ul în tour-bus s-a schimbat și membrii formației ne-au privit ca o pradă sigură”.

Relatarea continuă: „Rafal Piotrowski, solistul trupei, a început să o sărute și să îi deschidă cureaua, moment în care a început să se împotrivească. Aceasta a încercat să îl împingă pe Piotrowski, însă polonezul a apucat-o de braț și a trântit-o în fața chiuvetei din toaletă”. Potrivit documentelor instanței, „victima a văzut în oglinda din toaletă cu ajutorul colțului ochiului cum fiecare membru din formație a violat-o, pe rând”.

CITEȘTE ȘI:
Membrii formației Decapitated sunt în acest moment suspectați de comiterea infracțiunii de viol
Membrii Decapitated au fost arestați pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*