Seventh Wonder lansează ”Victorious”, primul single de pe noul album

292 vizualizări

Trupa de progressive/power metal Seventh Wonder a lansat primul single după o perioadă de opt ani în care aceștia au stat pe bară. Unul dintre motivele pentru care cei cinci membri au luat o pauză este programul aglomerat pe care solistul Tommy Karevik îl are alături de Kamelot, acolo unde cântă deja de șase ani.

Dar cine îl știe pe Karevik dinainte de Kamelot știe și că Seventh Wonder este primul proiect muzical major al lui, cu care a cooperat pe durata a trei albume power metal, ultimul apărând abia în 2010. Dar iată că avem, in sfârșit, noutăți de la suedezi. Prima dintre ele este o piesă nouă – ”Victorious” – primul extras de pe următorul album semnat Seventh Wonder. Puteți asculta single-ul mai jos:

A doua noutate este că albumul integral va apărea în toamna acestui an, pe 18 octombrie, și va purta numele ”Tiara”. Dacă sunteți nerăbdatori, îl puteți comanda în prealabil de aici.

Seventh Wonder s-a înființat în Stockholm în 2000, schimbând doi vocaliști în primii ani. În 2005, Tommy Karevik a preluat frâiele pe partea de voce, chiar când apărea albumul de debut al grupului – ”Become” (2005). Au urmat ”Waiting in the Wings” (2006), ”Mercy Falls” (2008) și ”The Great Escape” (2010), unde s-a întrerupt firul constant de materiale noi.

Pe 18 octombrie 2018 va apărea, așadar, albumul cu numărul cinci din portofoliul trupei metal suedeze. Iată track listing-ul:

01. Arrival
02. The Everones
03. Dream Machines
04. Against The Grain
05. Victorious
06. Tiara’s Song (Farewell Pt. 1)
07. Goodnight (Farewell Pt. 2)
08. Beyond Today (Farewell Pt. 3)
09. The Truth
10. By The Light Of The Funeral Pyres
11. Damnation Below
12. Procession
13. Exhale


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*